Referenser

Vänliga Ord & Omdömen

När vi avslutar ett projekt ser vi till att allt jobb är färdigt till 100% med vår kvalitetsstandard. Våra kunder vet detta om oss och det är kanske därför de gärna och ofta vill ge oss beröm. Vi är tacksamma för alla mail, sms och meddelanden från våra kunder där ni beskriver hur nöjda ni är. Det är vad som får oss att orka jobba så hårt varje dag oavsett projekt eller kund.

Vittnesmål

Det här Säger Våra Kunder Om Oss

Vi har provat många byggbolag tidigare och känner oss nöjda att vi äntligen hittade Forti Bygg. Redan dag ett kände vi att både personalen och projektledaren var både vänliga och professionella. De hjälpte oss att förstå projektets detaljer vilket gav oss trygghet under hela processen. Tack!

John Smith

Vi anlitade Forti Bygg & Allservice för ett enkelt arbete som sedan växte sig betydligt större för att de både arbetade snabbt och kvalitativt men också för att de gav oss bra idéer som ledde till att helheten blev mycket bättre. De gav oss ett bra pris och arbetet blev klart snabbt. Vi skulle definitivt rekomendera Forti Bygg & Allservice till vänner och familj.

Jane Doe

FORTI Bygg & Allservice gör ett utmärkt jobb. Vårt hus blev helt perfekt!

Totalentreprenad Biltvätt

Vi har arbetat med många byggbolag under vår tillväxtresa och Fortibygg har levererat absolut bäst helhetsupplevelse för oss. Det kändes som att problemen löstes innan de ens kom upp. Jag hade kontakt med projektledaren som svarade dag som kväll på alla mina frågor. Jag rekommenderar verkligen Fortibygg för dig som vill ha problemfri entreprenad.

Totalentreprenad Terminal

Jag är fascinerad över hur bra hela projektet gick. Vi avslutade före slutdatum samt slutade betydligt lägre i kostnad än vi själva hade beräknat. Kvalitet och servicekänsla genomsyrar Fortibygg kultur i bolaget och vi är supernöjda med hela processen från dag 1 till nyckelöverlämningen.